«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Ce procedura trebuie sa urmeze beneficiarii care solicita AM-ului rambursarea cheltuielilor cu TVA efectuate in cadrul proiectelor?

Postata in: Noutati legislative
Data: 2012-01-20

Ministrul finantelor publice a emis un ordin prin care reglementeaza procedura aplicabila persoanelor care solicita autoritatilor de management ale programelor operationale finantate din instrumente structurale in cadrul obiectivului de convergenta, rambursarea cheltuielilor eligibile, reprezentand taxa pe valoarea adaugata nedeductibila,efectuate de beneficiari in cadrul proiectelor.

Procedura se aplica numai pentru proiectele depuse dupa data de 1 ianuarie 2012 si a fost aprobata prin Ordinul ministrului finantelor publice nr. 33/2012 pentru aprobarea Procedurii de certificare a declaratiei privind nedeductibilitatea TVA aferenta cheltuielilor cuprinse în cererea de rambursare, precum si a modelului si continutului unor formulare, publicat in Monitorul Oficial pe 16 ianurie 2012.

Descarca 
Ordinul 33/2012.

www.fonduri-structurale.ro

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile