«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

S-a lansat programul de sprijin pentru dezvoltarea de intreprinderi sociale

Postata in: Actualitate in Romania
Data: 2012-01-24

 

Asociatia Partida Romilor "Pro Europa" a lansat programul de sprijin pentru dezvoltarea de intreprinderi sociale. In cadrul acestui program prin intreprindere sociala se intelege orice persoana juridica, cu exceptia PFA, care desfasoara activitati legale cu caracter economic cu scopul de a imbunatati situatia socio-economica a persoanelor care traiesc intr-o comunitate/localitate.

 Prin acest program Asociatia Partida Romilor "Pro Europa" sprijina dezvoltarea a 20 de intreprinderi sociale prin achizitionarea de echipamente si utilaje in valoare de maxim 105.000 RON fara TVA . Totodata, se subventioneaza cu suma de 1000 RON/luna ,pe o perioada de un an de zile, locurile de munca ocupate de romi si persoanele care nu au un loc de munca stabil.

La acest program pot participa cele 150 de grupuri de initiativa infiintate in cadrul proiectului "Antreprenoriatul social, o sansa pentru comunitatile de romi".

Ghidul de finantare si formularul cererii de finantare se pot descarca de pe site-ul programului.

Cererile de finantare se trimit pe suport fizic pe adresa Asociatiei Partida Romilor "Pro Europa" str. Victor  Eftimiu, nr. 1-3, etj. 1, camera 131-132, Bucuresti, sect. 1, pana cel tarziu 18 martie 2012 ora 16.

Pentru informatii suplimentare contactati Monica Cornea, responsabil PR monica.cornea@antreprenorulsocial.ro

 


 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile