«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

UE solicita comentariile organizatiilor privind programul PROGRESS

Postata in: Stiri externe
Data: 2012-01-26

 

Comisia Europeana invita persoanele fizice, organizatiile si institutiile care se ocupa cu dezbaterea politica in domeniul ocuparii fortei de munca si al afacerilor sociale, si persoanele implicate la nivel national in elaborarea politicilor UE, sa contribuie la monitorizarea performantelor programului PROGRESS prin participarea la Ancheta anuala 2011.

PROGRESS este un program de ocupare a fortei de munca si solidaritatii sociale, care functioneaza alaturi de Fondul Social European. Acesta a fost infiintat pentru a sprijini financiar punerea in aplicare a obiectivelor UE in domeniile ocuparii fortei de munca si afaceri sociale si, prin urmare, contribuie la atingerea obiectivelor strategiei Europa 2020 .

PROGRESS sprijina dezvoltarea si punerea in aplicare a politicilor si legislatiei, pentru cinci sectiuni separateocuparea fortei de munca, protectia sociala si incluziunea sociala, conditiile de munca, anti-discriminare, egalitate de gen.

Acest sondaj on-line a fost conceput pentru a colecta date privind performanta programului si se executa, in numele Comisiei de catre intermediul unui contractor extern ( Institutul de Management si Politici Publice).

Toti participantii interesati sunt invitati sa contribuie la acest proces de monitorizare a performantelor prin completarea unui chestionar on-line.  

Raspunsurile la acest sondaj sunt strict confidentiale si nu vor fi divulgate nimanui.


Sursa: EC.Europa.eu

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile