«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Curs gratuit de Competente antreprenoriale

Postata in: Actualitate in Romania
Data: 2012-02-01

 

KCMC organizeaza la Cluj-Napoca doua sesiuni gratuite de formare pentru specializarea Competente antreprenoriale, in perioadele 2-4 martie si 15-17 martie 2012.

Anteprenoriatul social, un mod de gandire si actiune inovativ, imbina principiile din mediul de afaceri cu nevoia de a genera impact social pozitiv. Astfel, se urmareste dezvoltarea comunitatilor prin implicarea acestora in activitati profitabile durabile care pot genera auto-sustenabilitate si independenta solutiilor sociale.

Cursul este autorizat CNFPA, recunoscut de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii si se adreseaza persoanelor din organizatii de stat sau private care au ca domeniu de activitate incluziunea sociala. Exemple de categorii eligibile: lucratori sociali, asistenti comunitari, mediatori familiali, mediatori sanitari, mediatori scolari, membri ONG, membri ai intreprinderilor sociale sau specialisti in economie sociala.

Participantii la curs vor petrece 3 zile in compania trainerilor KCMC, alaturi de care vor dezvolta un plan de afaceri cu impact social. In cadrul activitatilor interactive la care acestia vor lua parte, vor fi familiarizati cu etapele conceperii planului de afaceri, de la identificarea nevoilor sociale si a resurselor disponibile pana la managementul afacerii. Dupa sesiunile de lucru in sala, participantii isi vor definitiva in particular proiectul final, iar sesiunile de feedback si examenul vor avea loc in data de 24 martie.

Acest curs este dedicat persoanelor care au domiciliul in judetele Alba, Bihor, Bistrita Nasaud, Cluj, Maramures, Satu-Mare, Salaj sau Sibiu, in limita celor 32 de locuri disponibile.

Participarea la curs este gratuita, urmand sa fie asigurate materialele de curs (suport de curs, fise de lucru), transportul si masa de pranz. Pentru persoanele cu domiciliul in afara orasului Cluj se va asigura si cazarea.

 


Mai multe detalii si inscrieri gasiti AICI sau accesand:
www.kcmc.ro/cursuri.

Cursul este organizat de KCMC - K Consulting Management and Coordination in cadrul proiectului Romano Cher - Casa Romilor, cofinanţat din Fondul Social European POSDRU 2007-2013 – "Investeste in oameni", proiect ce isi propune revalorizarea mestesugului traditional rom. Cursurile organizate in cadrul proiectului au rolul de a pregati resurse umane care pot sprijini dezvoltarea entitatilor de economie sociala in randul comunitatilor de mestesugari. Proiectul se desfasoara in perioada iunie 2010 - februarie 2013.

 

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile