«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Compania Brother sprijina 10 proiecte ecologice

Postata in: Actualitate in Romania
Data: 2012-02-10

 

Gradul ridicat de constientizare ecologica in ceea ce priveste imprimantele nu se realizeaza doar prin consumul redus de energie, economii la volumul de hartie si reciclarea cartuselor de cerneala si a tonerelor. Pe langa toate acestea, Brother sponsorizeaza un numar important de proiecte ecologice si de protejare a mediului din intreaga lume.

De aproape doi ani, Brother a dezvoltat programul Brother Earth. Vizitatorii site-ului www.brotherearth.com/en  trebuie sa dea click pe unul dintre cele 10 proiecte sustinute de Brother Earth si apoi, pentru fiecare click, Brother doneaza o suma pentru cauza respectiva.

In prezent, Brother sponsorizeaza urmatoarele 10 proiecte: protejarea junglei amazoniene din Peru, plantarea de copaci in Canada, protejarea mangrovelor din Thailanda, plantarea padurilor in fostele cariere din Anglia, acordarea sprijinului pentru lucrarile din padurea tropicala ale Fundatiei Arbor Day din America Latina, refacerea padurilor din SUA, protejarea ecosistemelor apei din jurul Australiei, plantarea de noi paduri in Japonia, protejarea impotriva defrisarilor din China si a naturii unice din Madagascar.

Mai multe click-uri inseamna mai multi bani, iar pe parcursul anului trecut aproximativ 160.000 de oameni din intreaga lume au vizitat site-ul Brother Earth si au contribuit la o lume mai buna.

Prin implicarea in Brother Earth utilizatorii pot sprijini in mod direct unul dintre proiectele promovate de noi. Pe utilizator nu il costa nimic, dar pentru fiecare click Brother doneaza o anumita suma de bani. Intr-un an se poate ajunge la o suma semnificativa”, a declarat Monica Otlacan, National Sales Manager la Brother Romania.

Brother este unul dintre cei mai “verzi” furnizori de imprimante.

Certificarea reprezinta o promisiune facuta utilizatorilor nostri. In comparatie cu imprimantele necertificate, modelele Brother care au obtinut certificatul German der Blaue Engel au un impact mai mic asupra mediului, consuma mai putine resurse in timpul utilizarii, ofera o calitate ridicata si nu contin substante daunatoare sanatatii sau mediului”. Monica Otlacan

 

 

Sursa: StiriONG.ro 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile