«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Conferinta de incheiere a proiectului "Retea teritoriala de furnizori crestini de servicii sociale Parteneri strategici in domeniul incluziunii sociale"

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2012-02-13

Organizatia Internationala pentru Caritate Crestin-Ortodoxa (IOCC Romania) impreuna cu Federatia Filantropia si cu Patriarhia Romana organizeaza Conferinta de incheiere a proiectului „Retea teritoriala de furnizori crestini de servicii sociale – Parteneri strategici in domeniul incluziunii sociale”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, implementat în parteneriat între 2009 - 2012.
Proiectul a avut ca scop dezvoltarea organizationala a structurilor de actiune sociala a Bisericii Ortodoxe Romane la nivelul a 3 Arhiepiscopii (Bucuresti, Iasi si Craiova)
, ca prima faza a unui plan de dezvoltare pe 7 ani care vizeaza eficientizarea capacitatii Bisericii de actiona în parteneriat cu alte instituții pentru incluziunea socială la nivel național. Principalele activitati desfasurate au vizat analiza capacităților organizationale si de livrare a serviciilor sociale, dezvoltarea unor strategii privind incluziunea sociala la nivelul arhiepiscopiilor si formare in domeniul dezvoltarii organizationale.
In cadrul evenimentului vor fi prezentate si discutate rezultatele si lectiile invatate de-a lungul implementarii proiectului, precum si elementele principale ale planurilor strategice ale celor 3 Arhiepiscopii implicate în proiect (Bucuresti, Iasi si Craiova).

Agenda conferintei este disponibila aici.


Evenimentul va avea loc vineri, 24 februarie 2012, in sala Conventus a Centrului de conferinte al Patriarhiei Romane, Aleea Dealul Mitropoliei, nr. 25. Pentru detalii, gasiti alaturat agenda conferintei. Sosirea si inregistrarea participantilor are loc între 9.30-10.30.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile