«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Castiga premii HP cu ideile de inovare sociala ale echipei tale la Social Innovation Relay

Postata in: Actualitate in Romania
Data: 2012-02-14

Esti pregatit pentru o provocare globala? Echipa Junior Achievement Romania te poate ajuta sa intri pe lista inovatorilor sociali din Romania!

 

Cum va puteti implica?

Social Innovation Relay este un concurs online pentru echipe de elevi de liceu (15-19 ani), oferindu-le sansa unica de a propune solutii ingenioase la probleme sociale reale si de a dezvolta concepte inovatoare, care pot avea un impact social semnificativ. Daca echipa ta se califica in finala, vei avea ocazia de a colabora cu consultanti voluntari HP pentru a propune cea mai buna solutie - solutia care ar putea castiga chiar si finala globala!

Cum va puteti inscrie?

Pentru inscriere, inregistreaza-te alaturi de colegii tai pe www.qualdesign.net pana pe 15 februarie 2012. Consultati regulamentul complet al competitiei aici.

Premiile sunt la fel de atractive precum tema competitiei, elevii care castiga finala nationala avand ocazia sa castige premii HP si sa concureze in finala globala cu echipe din alte 13 tari de pe 4 continente.

Sursa: Antreprenor-incepator.ro

 

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile