«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Seminar de Economie Sociala pentru tineri economisti, la Forli

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2012-02-17

 

In perioada 15 – 16 iunie 2012 va avea loc in Forli, Italia, a noua editie a seminarului "Young Economists’ Workshop", care are ca scop sa ofere tinerilor economisti sansa de a intalni si a discuta rezultatele muncii lor in domeniul economiei sociale cu alti specialisti si cercetatori din acest sector.

Participantii sunt invitati sa prezinte lucrari teoretice, empirice sau experimentale pe teme precum capitalul social, normele sociale, afacerile cooperative si sociale, preferintele sociale si bunurile relationale. Lucrarile participante trebuie sa fie scrise la cele mai inalte standarde academice.

Seminarul va fi gazduit de Universitatea din Bologna, in campusul din Forli, si se va desfasura intr-o atmosfera prietenoasa care sa permita dezbaterea studiilor de cercetare intr-un mediu placut. Fiecare sesiune de discutii va fi introdusa de o prelegere a unui economist cu experienta.

La sfarsitul seminarului, cea mai originala lucrare va primi premiul "2012 Young Econmists’ Workshop on Social Economy Award"!

Criterii de participare

Evenimentul se adreseaza economistilor cu varsta de pana la 35 de ani.

Organizatorii vor sponsoriza cina oferita participantilor si vor asigura cazarea pentru cei care vor prezenta lucrari in cadrul seminarului. Acestia vor primi de asemenea un sprijin financiar de 150 euro pentru acoperirea cheltuielilor de transport.

Nu se percepe nicio taxa de participare, insa li se cere participantilor sa participe la toate sesiunile de prezentare si discutii.

Cei interesati sa participe sunt invitati sa isi trimita lucrarile la adresa de email dse.young_economist_workshop@unibo.it

Termenul limita pentru trimiterea aplicatiilor este 6 aprilie 2012. Autorii lucrarile acceptate pentru prezentare vor fi notificati pe 30 aprilie 2012.

Mai multe informatii despre acest eveniment sunt disponsibile, in limba engleza, AICI.

Sursa: AICCON

Articol preluat si adaptat de Andreea Anastasiu, colaborator IES.org.ro.

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile