«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Ada Milea si Bobo Burlacianu canta pentru finantarea proiectelor liceenilor din Bucuresti

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2012-02-20

Ada Milea si Bobo Burlacianu sustin programul YouthBank in Club Wings (Strada Mihai Eminescu nr. 127), incepand cu ora 20:00. Cei doi se alatura astfel artistilor care i-au sustinut de-a lungul timpului pe liceenii YouthBank si anume: trupa TAXI si Trupa Veche, Alexandru Tomescu, Florin Chilian si Mihai Mărgineanu.

Evenimentul din Bucuresti face parte din turneul national YouthBank Artist Tour, la care Ada & Bobo au acceptat bucurosi sa participe in beneficiul programului YouthBank. Turul va avea loc in orasele Timisoara, Bucuresti, Cluj si Targu Mures. Artistii vor interpreta piese noi despre supereroii literaturii universale precum Gulliver si Robinson Crusoe, dar si fragmente din spectacolele de succes Apolodor si Don Quijote.

Teodora Badarau, membra a echipei YouthBank Bucuresti, declara: "Ma bucur enorm ca Ada Milea a acceptat sa mearga intr-un turneu prin aproape toate orasele in care exista YouthBank Romania. Ne place foarte tare cand suntem bagati in seama, mai ales de artisti si mai ales atunci cand ne dorim sa producem schimbari in jurul nostru. Schimbarea nu vine daca nu contribuim toti, iar daca noi am ales sa o facem de la o varsta atat de frageda, inseamna ca schimbarea este foarte aproape.”

In Romania, YouthBank Romania are o traditie de 5 ani, fiind lansat in Cluj-Napoca în 2006. In prezent, programul exista in 7 orase: Alba-Iulia, Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Odorheiu Secuiesc, Timisoara si Targu Mures. Echipa YouthBank Bucuresti, formata din 19 liceeni, a reusit in cele doua editii ale programului sa creeze un fond de investitii in valoare de 15.000 de euro, din care au fost finantate 24 proiecte initiate de elevii bucuresteni.

YouthBank Romania este un program de educatie si antreprenoriat social, organizat la nivel national de ARC – Asociatia pentru Relatii Comunitare si la nivel local de Fundatia Comunitara Bucuresti. Programul, care in 2011 a fost desemnat la Gala Voluntarului, Cel mai bun proiect de voluntariat in domeniul tineret, este sprijinit, la nivel national, de BCR – Banca Comerciala Romana.

La nivel local, programul este sprijinit de: Coca-Cola Hellenic, Jerry’s Pizza, granturi.ro, eurodesk, zelist, Cluburile de Film – One World, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, TPU.ro, Gala Societatii Civile, stiriong.ro, ANBCC, reper 21, Societal, CLTB 1, Fundatia Leaders, Teen Press, tilllate.com, B365.ro, lumebuna.ro, amdoar18ani.ro si calificativ.ro.

Mai multe informatii la adresa de email  bucuresti@youthbankromania.ro sau la numarul de telefon: 0721 84 85 66.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile