«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Conferinta cu tema "Serviciile Clubhouse, o oportunitate pentru Romania?"

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2012-02-29

Fundatia Estuar, cu activitate in domeniul sanatatii mintale, va invita sa participati la Conferinta cu tema "Serviciile Clubhouse, o oportunitate pentru Romania?" ce va avea loc joi, 8 martie 2012, incepand cu ora 09:00, la Hotel Golden Tulip Times, din Bulevardul Decebal nr. 19, Bucuresti, sala Panorama.
 
Evenimentul isi propune sa prezinte modelul serviciul social Clubhouse al carui concept este mai mult decat un simplu program sau un serviciu social. Modelul Clubhouse reprezinta o comunitate de oameni care lucreaza impreuna pentru indeplinirea unui scop comun.
 
Conceptul de Clubhouse poate fi replicat de organizatiile neguvernamentale din Romania pentru toate categoriile de dizabilitati sau nevoi speciale.
 
Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati Invitatia si Agenda evenimentului atasate acestui email.
 
Va rugam sa trimiteti confirmarea dumneavoastra de participare pana marti, 6 martie 2012, la telefon 031.41.71.888 sau la adresa de email alexandra.lazar@estuar.org, persoana de contact Alexandra Lazar, asistent de relatii publice in cadrul Fundatiei Estuar.

(www.estuar.org)

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile