«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Oportunitate de studiu: Masterat in antreprenoriat social

Postata in: Stiri externe
Data: 2012-03-20

 

Centrul de antreprenoriat social al Universitatii George Mason (din Fairfax, Virginia) anunta oficial lansarea "Masteratului in Antreprenoriat Social".

Daca ati visat intotdeauna sa urmati o facultate multidisciplinara pentru a invata cum sa dezvoltati o intreprindere sociala, atunci Universitatea George Mason, prin Centrul de antreprenoriat social, va incurajeaza sa urmati programul de masterat in Antreprenoriat Social, indiferent din care parte a lumii sunteti.

Admiterea pentru acest program cu durata de 2 ani incepe in curand pentru toamna 2012.

Doar cateva universitati  din lume ofera o diploma de absolvire in Antreprenoriat Social, iar Centrul de antreprenoriat social al Universitatii Manson este unul dintre ele. Chiar daca programul se desfasoara in Colegiul Mason New Century, membrii facultatii care predau cursurile apartin mai multor domenii ale universitatii. Realizatorii acestui program sunt de parere ca acesta este un aspect important, deoarece problemele globale pe care antreprenorii sociali încearcă să rezolve necesita cunostinte elaborate de pe mai multe domenii de studiu.

Directorul centrelor universitare Mason, Greg Werkheiser, a proiectat programul si l-a transformat intr-o rampa de lansare pentru toti studentii inscrisi.

Oricine detine o diploma de studii universitare este binevenit sa aplice.

Detaliile suplimentare despre acest program de Masterat vor fi postate pe www.masoninnovation.org  in zilele urmatoare.

Sursa: site-ul oficial al Universitatii George Mason 

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile