«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Un viitor mai bun pentru Economia Sociala- seminar final

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2012-03-27

 

Ministerul Dezvoltarii Regionale (Autoritatea de Management FSE in Polonia), organizeaza seminarul final al Retelei pentru un viitor mai bun al Economiei Sociale, care va avea loc in Varsovia, in perioada 2-3 aprilie 2012.

Reteaua europeana de invatare pentru un viitor mai bun al Economiei Sociale isi termina cercetarea si incepe faza de difuzare, in care recomandarile finale si concluziile sunt formulate si impartasite cu stakeholderii economiei sociale europeane si ai FSE.

In timpul seminarului de la Varsovia, vor fi prezentate recomandarile privind modul de a dezvolta economia sociala in noua perioada de programare si vor fi discutate cu managerii Fondului Social European si cu alti factori de decizie politica.

De asemenea, experti si practicieni vor impartasi opiniile lor privind cele mai importante nevoi ale sectorului economiei sociale si modul in care sprijinul pentru economia sociala si intreprinderile sociale ar trebui sa fie programate.

Puteti consulta agenda evenimentului AICI.

Sursa: Socialeconomy.pl

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile