«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Finantare pentru proiectele culturale: Programul CANTEMIR 2012

Postata in: Actualitate in Romania
Data: 2012-03-29

 

Institutul Cultural Roman anunta lansarea unei noi sesiuni de finantare a proiectelor culturale in cadrul Programului CANTEMIR. Initiat in 2006, Programul CANTEMIR este programul de cofinantare al Institutului Cultural Roman pentru proiecte culturale independente desfasurate in strainatate.

Programul vizeaza cresterea vizibilitatii si accesibilitatii culturii romane pe pietele culturale internationale prin promovarea creatiilor romanesti de valoare, incurajand totodata cooperarea dintre artistii romani si straini, dialogul intercultural, precum si parteneriatul institutional dintre organizatii culturale din Romania si din strainatate. Programul Cantemir se adreseaza persoanelor fizice autorizate sau persoanelor juridice de drept public sau privat din Romania.

Proiectele finantate se pot desfasura pe o perioada de maximum 14 luni, intre 6 august 2012 si 15 septembrie 2013.

Detalii privind inscrierile se gasesc pe site-ul programului: www.programulcantemir.ro sau pot fi solicitate la adresa or.rci@rimetnac.

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile