«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Seminar: Cooperativele - actori cheie ai economiei sociale

Postata in: Stiri IES
Data: 2012-04-30

Institutul pentru Cercetarea Calitatii Vietii (ICCV) al Academiei Romane si Institutul de Economie Sociala din cadrul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile organizeaza seminarul Cooperativele - actori cheie ai economiei sociale, ce va avea loc in data de 8 mai 2012, incepand cu ora 10:30, in Bucuresti.

In cadrul acestui seminar vor fi prezentate rezultatele primei anchete de teren reprezentative la nivel national in randul cooperativelor din Romania.

Concluziile studiului ICCV privind cooperatia din Romania vor fi punctul de pornire al unei dezbateri cu privire la rolul si locul cooperatiei ca actor cheie al economiei sociale in aceasta perioada de stagnare economica si lipsa locurilor de munca, precum si modalitatile de sprijinire a dezvoltarii acesteia in Romania.

In cadrul seminarului vor fi dezbatute impreuna cu vorbitorii invitati, urmatoarele subiecte: starea actuala a miscarii cooperatiste din Romania. provocarile, obstacolele, oportunitatilor cu care se confrunta cooperativele dar si posibile solutii sau initiative.

O varianta intermediara a agendei este disponibila AICI. Agenda finala va fi comunicata in timp util tuturor celor care confirma prezenta la seminar.

Daca sunteti interesati de participarea la acest eveniment, puteti solicita o invitatie la adresa de e-mail ruxandra.palade@fdsc.ro, pana la data de 4 mai 2012, ora 12:00. La seminar pot participa maxim 50 de persoane, in ordinea solicitarilor.

Seminarul face parte din seria de evenimente care onoreaza acest sector economic in anul 2012, an pe care Organizatia Natiunilor Unite l-a declarat Anul International al Cooperativelor.

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile