«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Scoala de antreprenoriat in economie sociala continua!

Postata in: Stiri IES
Data: 2012-05-08

 

"Scoala de antreprenoriat in economie sociala" continua sa formeze managerii si viitorii manageri de intreprinderi sociale din Romania. A doua serie de cursanti ai Scolii incepe lucrul si informarea pentru planurile de afaceri, astazi, la Predeal!

Dupa ce in luna martie 2012 s-a lansat anuntul de selectie pentru managerii si viitorii manageri de intreprinderi sociale care sa participe la programul de formare cu tema "Scoala de Antreprenoriat in Economie Sociala", in urma procesului de evaluare a aplicatiilor, au fost selectate 120 de persoane care vor participa la 6 serii de cursuri acreditate CNFPA, in perioada mai - iulie 2012, 12 zile de formare grupate in module. 

Pe parcursul acestor module, cursantii vor studia modelele de afaceri in economia sociala, managementul intreprinderilor sociale, managementul si elaborarea planului de afaceri, planificarea financiara a afacerii si alte informatii care sa ii ajute in activitatile lor de economie sociala.

Scoala de Antreprenoriat in economie sociala este organizata in cadrul proiectului strategic "PROMETEUS - Promovarea economiei sociale in Romania prin cercetare, educatie si formare profesionala la standarde europene" (ID 57676).

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile