«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

12-13 mai: In Clubul Fabrica va fi balci!

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2012-05-11

 

Intre 12 si 13 mai, la Clubul Fabrica vei gasi tot ce trebuie pentru o sarbatoare romani in toata regula. Sa fie Balci ! gazduieste o expozitie cu vanzare de obiecte mestesugaresti din toate timpurile, ateliere de ucenicie, sesiuni de percutie mestesugareasca, ateliere de pictura, mancare traditionala romani, muzica si buna dispozitie.

Vei putea admira, dar si cumpara, obiecte manufacturate cu atentie si pricepere de mestesugarii romi: bijuterii, costume si accesorii, obiecte utile, dar si decorative pentru casa si gradina, de la mobilier din lemn si impletitura la vase pentru gatit, ori suporturi pentru flori.

Ca sa intelegi mai bine cum sunt faurite aceste obiecte, 4 mestesugari iscusiti te poftesc sa le devii ucenic. Cuprul, lemnul, argintul si rachita vor prinde forma in mainile tale!

Intre timp, lasa-te animat de atelierele de percutie mestesugareasca, la oale, tigai, mojare si-alte cele- sa auzi cum rasuna mestesugurile, la propriu. DJ Vasile si Dan Margean te vor initia, pe 13 mai, intre 17:00 si 19:00.

Pentru ca atmosfera sa fie completa, pe 12 mai, de la 21:30, Romano ButiQ, Electric Fence si Balkan Commando (DJ Vasile & DJ Rolf) iti vor incanta auzul si te vor face sa batatoresti pamantul sub picioare de atata dans.

Cu exceptia concertelor, totul va avea loc in aer liber, la soare si la umbra, asa ca vino - avem noi grija sa te inveselim!

Balciul e nepretuit, asa ca intrarea va fi LIBERA!

Acest eveniment este organizat de Asociatia Romano ButiQ, cu sprijinul Open Society Foundations.

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile