«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Invitatie: Lansarea Schemei de grant pentru ONG-uri din cadrul Programului de Cooperare Elvetiano-Roman

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2012-05-17

 

Marti, 29 mai 2012, se va desfasura in Bucuresti evenimentul de lansare a Schemei de grant pentru ONG-uri din cadrul Programului de Cooperare Elvetiano-Roman, Fondul Tematic pentru Participarea Societatii Civile

Organizatorul evenimentului de lansare este consortiul format din KEK-CDC ConsultantsFundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile si Fundatia pentru Parteneriat, in calitate de Organism Intermediar Elvetian (OIE) pentru administrarea Fondului Tematic pentru Participarea Societatii Civile. 

In a doua parte a evenimentului va avea loc sesiunea de informare in cadrul careia vor fi prezentate detalii referitoare la Cererea de propuneri de proiecte din cadrul programului de finantare amintit, iar reprezentantii OIE vor raspunde intrebarilor adresate de participanti privind aspecte specifice legate de pregatirea proiectelor.

Sunt invitati sa participe reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale, autoritatilor/institutiilor publice, mass media.

Confirmarea prezentei la acest eveniment se va face completand formularul de inscriere pana cel tarziu joi 24 mai 2012ora 16.00.

Persoana de contact pentru detalii suplimentare este Cristian Ticu email: cristian.ticu@fdsc.ro, telefon 0753.220.110.

Locatia evenimentului va fi anuntata in timp util, prin e-mail, persoanelor inscrise prin intermediul formularului de inscriere.

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile