«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Doua familii din programul Habitat Cluj se vor muta intr-o noua locuinta!

Postata in: Actualitate in Romania
Data: 2012-05-21

 

In perioada 21-22 mai 2012, ora 17:00, asociatia Habitat for Humanity Cluj organizeaza la sediul asociatiei o selectie a familiilor inscrise in programul Habitat pentru ocuparea a doua locuinte de pe strada Nadasel, Cluj-Napoca.

Pentru a fi selectate, familiile trebuie sa-si dovedeasca angajamentul fata de program, finalizand minimul de ore de munca voluntara impus inainte de data selectie si participand la cele doua sesiuni prealabile de informare organizate de Habitat for Humanity Cluj. Selectia se va face in functie de nevoia si urgenta unei locuinte. Astfel, familiile care au copii cu varste mai mici de 14 ani vor avea intaietate.

Sunt vizate familiile cu domiciliul in Cluj-Napoca, constituite legal, de maxim trei membri, care fie nu detin o locuinta, sau cea detinuta nu asigura un trai decent, iar valoarea ei este mai mica sau egala cu cea a locuintei Habitat, care costa aproximativ 55.000 lei.

O conditie obligatorie este existenta unui venit constant, incadrat intre minim 1.300 si maxim 2.200 lei pentru o familie cu trei membri. Aceste sume garanteaza plata ratelor mici, fara dobanda. Ratele servesc constructiei sau renovarii altor locuinte Habitat Cluj pentru alte familii in nevoie de o locuinta simpla, decenta si accesibila ca pret.

In prezent, Habitat Cluj deruleaza un program de renovari si reabilitari, constand in izolarea termica a blocurilor si in reparatii pentru familii individuale care au o nevoie urgenta a interventiei.

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile