«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Conferinta Regionala de promovare a Structurilor economiei sociale, Regiunea Bucuresti - Ilfov

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2012-07-05

Fundatia PAEM ALBA va organiza luni, 9 Iulie 2012, Conferinta Regionala de promovare a Structurilor economiei sociale, Regiunea Bucuresti - Ilfov.

Evenimentul este parte din proiectul "Romii creeaza intreprinderi sociale de reciclare a materialelor de ambalaj "ROMA- RE", ID 56805, implementat pe o durata de 36 luni de catre Fundatia PAEM ALBA, in parteneriat cu Asociatia PAKIV Romania si Techniki Ekpedeftiki Kentro Epagelmatikis Katartisis S.A. (Grecia).

Obiectivul principal al proiectului il reprezinta eliminarea excluziunii sociale si ocupationale, de pe piata muncii, a persoanelor de etnie roma, prin asigurarea egalitatii de sanse si combaterea discriminarii, constituirea Structurilor de Sprijin (centrelor de resurse) pentru structurile economiei sociale si infiintarea intreprinderilor sociale care vor contribui la promovarea integrarii pe piata muncii si in societate a grupurilor vulnerabile, precum si promovarea conceptului de dezvoltare durabila.

In prezent functioneaza 5 Structuri de Sprijin Regionale, iar pana la finalul proiectului se vor infiinta 5 intreprinderi sociale in care isi vor desfasura activitatea 120 de cetateni de etnie roma.

Pentru a participa la acest eveniment sau pentru detalii suplimentare va puteti adresa Oana CALTEA, Consilier Antreprenorial, la e-mail oana.caltea@gmail.com.

Proiectul "Romii creeaza intreprinderi sociale de reciclare a materialelor de ambalaj "ROMA- RE" este finantat prin Fondul Social European, Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 6 "Promovarea incluziunii sociale", Domeniul major de interventie 6.1. "Dezvoltarea economiei sociale".

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile