«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Expozitie la MTR: PAC@50: Trecut, prezent si viitor

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2012-07-19

Muzeul Taranului Roman din Capitala gazduieste, in perioada 18 - 22 iulie 2012, expozitia "PAC@50: Trecut, prezent si viitor", organizata de Comisia Europeana. 

Organizat cu ocazia aniversarii a 50 de ani de Politica Agricola Comuna (PAC) in Uniunea Europeana, evenimentul prezinta istoricul si evolutia acestei politici in serviciul cetatenilor europeni, care, inca o data, se adapteaza asteptarilor acestora printr-o reforma ce vizeaza cresterea competitivitatii economice si ecologice a agriculturii europene. 

Expozitia este itineranta si a debutat pe 16 aprilie 2012 in Spania. Traseul acesteia include numeroase alte state membre UE precum Grecia, Olanda, Lituania, Portugalia, Bulgaria, Belgia, Luxemburg, Slovenia, Republica Slovaca, Ungaria, Cipru, Italia, Franta, Germania, Polonia si se va incheia la Bruxelles in luna decembrie 2012. 

Pe durata expozitiei, vor fi organizate mai multe evenimente menite sa reuneasca specialisti in domeniul agriculturii si dezvoltarii rurale si alti actori preocupati de importanta acestui sector in viata cetatenilor.

Sursa: AGERPRES

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile