«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

In memoriam Vasile Palera

Postata in: Stiri IES
Data: 2012-08-06

Vineri, 3 august 2012, a incetat din viata Domnul Vasile Palera, Presedintele SCM Certa Grup Ramnicu Valcea. 

L-am cunoscut pe Vasile Palera acum 3 luni. Auzisem atat de multe despre dansul. Noi organizam unul dintre seminariile Institutului de Economie Sociala. Palera era unul dintre vorbitori. Am asteptat sa-i vina randul.

Ne intrebam ce va spune si mai ales cum o va face. Si a sosit momentul … A durat un minut pana cand a captat atentia salii. Nu a mai contat ca oamenii erau obositi, ca era cald, s-a oprit cumva timpul. Sau … l-a oprit el. Avea un ton ferm si convingator, iar cuvintele erau ca niste pase precise, intre el si public. Nu vorbea tare, dar il auzeai perfect. Nu s-a ridicat, nu a gesticulat, nu a baut apa.

Interventia sa a fost la obiect: studiu de caz Certa Group. Sala era in egala masura confuza si uimita,  auzeam soapte: "asta nu e cooperativa, e …. altceva". A adus cu tenacitate impreuna tamplaria PVC, service-ul auto, serviciile de igiena, inchirierea de imobile, comertul cu amanuntul… si un atelier de croitorie. Certa Group e un exemplu de business de succes, care nu ar fi fost posibil fara Vasile Palera.

Ne alaturam si noi celor care se bucura ca l-au cunoscut.

Celor care sunt recunoscatori ca au avut ocazia de a colabora cu omul care a devenit un simbol al cooperatiei.

Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-l ocroteasca!

Echipa Institutului de Economie Sociala

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile