«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Programul "Asocierea: o sansa pentru agricultori" prelungeste termenul de depunere a aplicatiilor

Postata in: Stiri IES
Data: 2012-08-06

 

FDSC prelungeste termenul pana la care se pot transmite formularele organizatiilor sau grupurilor informale din randul carora va selecta in cadrul programului Asocierea: o sansa pentru agricultori, o organizatie sau un grup informal de agricultori dintr-o comunitate rurala din judetele Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Ilfov, Prahova, unde agricultura reprezinta o activitate economica de baza.

Organizatia sau grupul de agricultori selectate sa participe in acest program, vor fi instruite privind formele de asociere pe care le pot alege, vor fi ajutati sa scrie planul de afaceri pentru viitoarea asociere in domeniul agricol si, apoi, vor primi consultanta pentru a gasi cea mai potrivita sursa de finantare pentru a infiinta intreprinderea.

Puteti afla care sunt conditiile pentru a beneficia de acest program si ce trebuie sa faceti in acest sens, puteti descarca formularele atasate sau puteti accesa online AICI. Formularele prin care puteti aplica pentru a fi parte din program sunt disponibile AICI si AICI.

Dosarele de candidatura pot fi trimise pe e-mail la adresa diana.berceanu@fdsc.ro sau prin posta la adresa Blv. Nerva Traian Nr 21, Sector 3, Bucuresti - in atentia Dianei Berceanu - programul "Asocierea: o sansa pentru agricultori", pana la data de 10 August 2012.

Proiectul "Asocierea - o sansa pentru agricultori" este realizat de catre Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile si face parte din programul "Dezvoltare Rurala prin antreprenoriat si asociere" - finantat de catre Romanian American Foundation (RAF) pentru PACT, CIVITAS, FDSC, CMSC, CRPE si CEED.

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile