«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

IES organizeaza seminarul "Actori cheie ai economiei sociale in sectorul financiar si de asigurari"

Postata in: Stiri IES
Data: 2012-09-18

Institutul de Economie Sociala organizeaza in Bucuresti in data de 19 septembrie 2012, seminarul cu tema "Actori cheie ai economiei sociale in sectorul financiar si de asigurari"

In cadrul acestui seminar vor fi prezentate rezultatele primei anchete de teren reprezentative la nivel national in randul Caselor de Ajutor Reciproc ale Salariatilor si Pensionarilor din Romania. Concluziile preliminare ale studiilor ICCV (detalii aici) vor fi punctul de pornire al unei dezbateri cu privire la rolul si locul acestor organizatii ca actori cheie ai economiei sociale, mai ales in aceasta perioada marcata de stagnare economica, si modalitatile de sprijinire a dezvoltarii acestui sector in Romania.

Agenda preliminara a evenimentul o puteti consulta aici.

Seminarul va avea loc cu incepere de la ora 10:30 la sediul Institutului de Economie Sociala, din Bd. Nerva Traian nr. 21 (Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile).

Intrucat numarul participantilor este limitat, persoanele care doresc sa participe la acest seminar sunt rugate sa se inscrie trimitand un email persoanei de contact si sa astepte confirmarea participarii din partea echipei IES.

Pentru inscriere si alte detalii referitoare la acest seminar, va rugam sa o contactati pe Ileana Timofte, PR&Marketing Manager FDSC, email ileana.timofte@fdsc.ro sau la telefon 021 310 01 77/81.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile