«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

S-au finalizat inscrierile la a treia editie a Targului National al Unitatilor Protejate

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2012-09-21

ADV Romania anunta ca a finalizat inscrierile la a treia editie a Targului National al Unitatilor Protejate, eveniment ce se va desfasura la Tg. Mures, in perioada 4-8 octombrie 2012.

Dintr-un total de 230 de inscrisi, ADV Romania a selectat un nr. de 210 de participanti la eveniment. 

La 40 de standuri, structurile de economie sociala isi vor prezenta  serviciile si produsele, atat standurile cat si celelalte dotari fiind asigurate in mod gratuit de ADV Romania.

Si la aceasta editie a targului, ca eveniment asociat, va fi realizata Conferinta „Politici si tendinte in economia sociala in Romania” la care s-au asociat ca parteneri si IPP, FDSC si NesST Romania.

Ca si la a doua editie a Targului National al Unitatilor Protejate, desfasurat in 2011 la Constanta,  ADV Romania va va tine la curent cu desfasurarea evenimentului prin expedierea newsletter-ului, in fiecare zi de joi a saptamanii. 

Informatii suplimentare despre targ puteti  obtine AICI.

Targul National al Unitatilor Protejate este realizat in cadrul proiectului "Alianta pentru dezvoltarea economiei sociale", derulat de Fundatia "Alaturi de Voi" Romania in parteneriat cu Directia Generala Protectia Persoanelor cu Handicap - MMFPS, Fundatia Motivation Romania, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi si Cooperativa Sociala "Il Poliedro" Italia si co-finantat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013, axa prioritara 6 "Promovarea incluziunii sociale".

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile