«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Ministerul Muncii a lansat in dezbatere publica Legea Economiei Sociale pentru a doua oara in decursul unui an

Postata in: Noutati legislative
Data: 2012-09-24

 

 

In data de 21 septembrie 2011, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale a pus in dezbatere publica proiectul de Lege a Economiei Sociale, cu termen de depunere a sugestiilor si propunerilor pana pe data de 30 septembrie 2012.

Proiectul de lege propus de MMFPS il puteti consulta la aceasta pagina.

FDSC, prin intermediul Institutului de Economie Sociala, continua campania de consultare a actorilor importanti in domeniul economiei sociale pentru a colecta observatiile, sugestiile si modificarile propuse de catre aceste organizatii.

Va solicitam sprijinul in a redacta un document de pozitie vizavi de acest proiect de lege prin trimiterea de observatii si opinii la adresa de email raluca.simbotin@fdsc.ro, pana miercuri, 26.09.2012. Documentul dupa care vom lucra il gasiti la aceasta pagina.

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile a cerut Ministerului Muncii o solicitare de dezbatere publica privind proiectul de Lege a Economiei Sociale, pentru care va vom tine la curent.

Vom reveni cu opinia FDSC privind acest proiect de lege si va vom tine la curent cu actiunile pe care le desfasuram.

Pentru alte detalii nu ezitati sa ne contactati la adresele de email adrian.secal@fdsc.ro si ancuta.vamesu@fdsc.ro sau la numarul de telefon 021.310.01.81.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile