«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Campania impotriva proiectului de lege a Antreprenorului Social a fost premiata la Gala Premiilor Participarii Publice

Postata in: Stiri IES
Data: 2012-10-26

 

 

Joi, 25 octombrie 2012, campania impotriva proiectului de Lege a Antreprenorului Social a fost premiata in cadrul Galei Premiilor Participarii Publice.

Gala Participarii Publice, aflata la a 5-a editie, este un eveniment anual organizat de Centru de Resurse pentru Participare Publica CeRe, in cadrul caruia sunt premiati cetateni, organizatii sau autoritati publice, care prin actiunile lor reusesc sa determine schimbarea sau adoptarea unei decizii publice, in beneficiul comunitatii pe care o reprezinta (http://www.ce-re.ro/g3p/). La aceasta pagina gasiti inregistrarea Galei Premiilor Participarii Publice

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, prin intermediul Institutului de Economie Sociala, a primit premiul "Misiune imposibila: antreprenoriatul social" pentru campania "Antreprenoriatul social: realitatea lor sau realitatea noastra?", campanie care a avut ca scop blocarea proiectului de Lege a Antreprenorului Social, desfasurata in perioada mai 2011 - noiembrie 2011. Mai multe detalii la aceasta pagina.

Multumim pe aceasta cale tuturor organizatiilor implicate in acest demers, organizatii fara de care aceasta campanie nu ar fi avut succes.

Va reamintim ca in aceasta saptamana, marti 23 octombrie, proiectul de lege a primit aviz negativ in cadrul intalnirii Comisiei de fond, Comisia pentru Politica Economica, Reforma si Privatizare. Detalii puteti gasi aici si aici.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile