«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Managementul Intreprinderii Sociale o provocare?

Postata in: Stiri IES
Data: 2012-11-02

Joi, 8 noiembrie 2012, incepand cu ora 14.00, Institutul de Economie Sociala va invita la Seminarul Managementul Intreprinderii Sociale, eveniment organizat la sediul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile, bd. Nerva Traian, nr.21 (zona Timpuri Noi).

Puteti consulta Agenda Seminarului la aceasta pagina.

In cadrul evenimentului va fi lansat Ghidul Managerului de Intreprindere Sociala, un ghid care vine in sprijinul organizatiilor care desfasoara activitati de economie sociala, destinat atat managerilor si expertilor in economie sociala, cat si persoanelor din structurile de conducere.

Ghidul Managerului de Intreprindere Sociala este un material realizat in cadrul proiectului PROMETEUS, la care si-a adus contributia un colectiv de autori format din expertii si formatorii Institului de Economie Sociala, coordonat de Cristina Barna, Corneliu Ionescu si Silvia Misu, sub indrumarea metodologica a Ancutei Vamesu.

Inregistrarea pentru acest eveniment se face completand acest formular. Fiecare participant va primi cate un exemplar al Ghidului. Locurile sunt limitate!

Persoana de contact Adrian Secal, coordonator IES, email adrian.secal@fdsc.ro

Va asteptam!

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului "Prometeus - promovarea economiei sociale in Romania prin cercetare, educatie si formare profesionala la standarde europene” (ID 57676), cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. "Investește in Oameni!"

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile