«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Mai sunt doar 10 locuri la cea de a doua editie a Conferintei Nationale a Economiei Sociale, "Spre o economie a solidaritatii"

Postata in: Stiri IES
Data: 2012-11-07

La Conferinta vor lua parte peste 100 de experti locali, nationali și europeni, reprezentanti ai celor trei sectoare principale ale economiei sociale din Romania (ONG-uri, uniuni de credit și cooperative) şi reprezentanti ai sectorului public. Evenimentul se va derula pe parcursul unei zile si va avea loc in București, pe data de 15 noiembrie, la Hotel Marshal Garden, Calea Dorobantilor nr. 50 B, sector 1.

In cadrul evenimentului va fi lansat si Atlasul Economiei Sociale, editia 2012, care va include cele mai recente date statistice economice si financiare ale sectorului si cele mai recente tendinte inregistrate in Romania.
La aceasta pagina este disponibila Agenda Conferintei Nationale a Economiei Sociale, "Spre o economie a solidaritatii".

Daca doriti sa participati, va rugam sa completati formularul disponibil AICI.

Mentionam ca participarea va fi asigurata in limita locurilor disponibile. Organizatorii nu asigura cazarea si transportul participantilor.

Eveniment organizat in cadrul proiectului "PROMETEUS - Promovarea economiei sociale in Romania prin cercetare, educatie si formare profesionala la standarde europene", implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile in parteneriat cu Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii (Academia Romana), Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala (Universitatea din Bucuresti), European Research Institute on Cooperative and Social Enterprises (EURICSE) si Centrul National de Pregatire in Statistica (CNPS).
Co-finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial - Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 - Investeste in oameni!

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile