«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Seminarul Managementul Intreprinderii Sociale

Postata in: Stiri IES
Data: 2012-11-19

In data de 8 noiembrie 2012, Institutul de Economie Sociala a organizat un eveniment cu ocazia lansarii Ghidului Managerului de Intreprindere Sociala, seminarul Managementul Intreprinderii Sociale, la care au participat aproximativ 35 de persoane.

Seminarul, care a avut ca tema principala provocarile managementului unei intreprinderi sociale, a avut trei sectiuni principale, si anume:

  • Prezentarea Ghidului Managerului Intreprinderii Sociale si a rolului unui astfel de instrument in coordonarea unei intreprinderi sociale. In cadrul acestei sesiuni au vorbit dna Silvia Misu (coordonator Trainig, FDSC), dna Cristina Barna si dl. Corneliu Ionescu, coordonatori ai ghidului
  • Modele de management  de intreprindere sociala, cu prezentarea activitatii Fundatiei de Dezvoltare Locala Speranța Targu Neamt (dna Elena Cucu, director executiv) si a Federatiei CARP Omenia (dna Alina Perjoiu, manager proiect)
  • O sesiune de intrebari si raspunsuri privind provocarile coordonarii unei intreprinderi sociale

Ghidul Managerului de Intreprindere Sociala este un instrument realizat de expertii Institutului de Economie Sociala destinat profesionistilor din domeniu, cat si altor persoane interesate. Ghidul poate fi pus la dispozitia doritorilor in format fizic (numar limitat), ori in format electronic. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la adresa de email adrian.secal@fdsc.ro.

De asemenea, puteti gasi Ghidul Managerului de Intreprindere Sociala la sectiunea Resurse - Resurse IES - Ghidul managerului de Intreprindere Sociala.

Prezentarile din cadrul seminarului le puteti accesa la urmatoarele pagini:

De asemeneea, la paginile urmatoare puteti vedea inregistrarile video din cadrul seminarului:

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile