«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Bursele Google pentru studentii cu dizabilitati

Postata in: Stiri externe
Data: 2013-01-15

Google este dedicat sprijinului viitorilor inovatori, pentru a-i determina sa-si exploateze la maximum potentialul prin oferirea de burse si intalniri de networking studentilor cu dizabilitati al caror domeniu de interes este informatica.

Astfel, compania a lansat de curand programul Bursele Google Europa si Israel pentru Studentii cu Dizabilitati. Acesta isi propune sa ajute la disparitia barierelor care impiedica studentii cu dizabilitati sa intre in lumea calculatoarelor, ii incurajeaza sa exceleze in studiile lor si sa devina lideri si modele pentru altii in dezvoltarea tehnologiei.

Vor fi acordate mai multe burse de studiu pornind de la nivelul performantei academice a candidatilor si de la pasiunea lor demonstrata fata de informatica, selectia realizandu-se din randul studentilor din ciclul universitar, post-universitar si de doctorat. Aplicatiile vor fi analizate de catre un comitet format din cercetatori si ingineri, iar cei selectati vor primi fiecare cate o bursa in valoare de 7000 EUR (sau echivalentul) pentru anul academic 2013-2014.

In luna iunie 2013 toti bursierii vor fi invitati sa viziteze unul din sediile Google din Europa, pentru o intalnire de networking cu toate cheltuielile acoperite. Aceasta va include ateliere cu diversi vorbitori, paneluri, discutii specifice si activitati sociale, si va oferi participantilor oportunitatea de a se intalni si de a face schimb de experienta.

Mai multe informatii despre criteriile de eligibilitate, procedura de inscriere, precum si calendarul programului sunt disponibile, in limba engleza, aici.

Preluare de pe site-ul www.palyazatok.ro.

[sursa imaginii: aici]

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile