«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Vrei sa incepi o afacere sociala?

Postata in: Actualitate in Romania
Data: 2013-01-25

Toti cei pasionati de antreprenoriat si pregatiti sa raspunda provocarii de a construi un start-up, au ocazia de a beneficia de cursurile gratuite de formare a abilitatilor antreprenoriale si manageriale, la capatul carora vor lansa o afacere proprie, prin proiectul finantat prin fonduri structurale europene "E.H.R. - Antreprenoriat pentru resurse umane", desfasurat de Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA) in parteneriat cu Federatia "Junior Chamber International" (JCI), D&D Research si Asociatia Nationala a Editorilor si Autorilor de Teste Psihologice si Educationale.

Cursurile de antreprenoriat si abilitati manageriale te vor ajuta sa inveti sa iei deciziile potrivite pentru afacerea ta. Aceste cursuri se desfasoara in doua etape distincte si succesive, in cadrul unor module, precum: initierea si gestionarea afacerii, management de proiect, resurse umane, marketing, e-business, orientare vocationala si analiza muncii, motivatie, leadership, creativitate.

In perioada desfasurarii cursurilor vei fi asistat in elaborarea propriului tau plan de afaceri pentru o idee pe care doresti sa o implementezi. Planurile de afaceri care se concretizeaza prin deschiderea unei firme vor intra intr-o competitie, incheiata cu premii: 72 de premii de excelenta, cu valoare cuprinsa intre 1000 si 3000 de euro, 468 de mentiuni in valoare de 1410 lei (brut). Astfel, vei putea pune bazele propriei afaceri in maximum 2 luni de la terminarea primului modul de cursuri.

Se pot inscrie in proiect persoane care au domiciliul stabil intr-una dintre urmatoarele regiuni de dezvoltare: Bucuresti+Ilfov, Sud-Est (Braila, Buzau, Constanta, Galati, Tulcea, Vrancea), Nord-Est (Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava, Vaslui), Nord-Vest (Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj, Maramures, Satu-Mare, Salaj), Sud-Vest (Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Valcea), Centru (Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu).

Pentru cursuri se pot inscrie:

  • specialisti in resurse umane (absolventi ai unui masterat in resurse umane sau ai unui curs in resurse umane, sau angajati ai departamentelor si firmelor de resurse umane) care doresc sa isi deschida o afacere (de exemplu firma sau persoana fizica autorizata s.a);
  • absolventi de psihologie cu atestat de psihologia muncii sau organizationala care doresc sa isi deschida un cabinet propriu de consultanta sau o afacere;
  • persoanele care doresc sa-si deschida o afacere dar nu sunt specialisti in resurse umane. Acestia isi pot dobandi aceasta calitate prin participarea la un curs de CNFPA Resurse Umane, realizat si atestat la orice firma de profil.

 
Mai multe detalii despre proiect si despre modalitatea de inscriere se gasesc pe site-ul www.ehr-antreprenoriat.ro.

Preluare de pe site-ul www.StiriONG.ro.

[sursa imaginii: aici]

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile