«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

MaiMultVerde are acum magazin online

Postata in: Actualitate in Romania
Data: 2013-02-04

Asociatia MaiMultVerde a lansat in luna ianuarie magazinul online www.shop.maimultverde.ro.

Magazinul reprezinta o initiativa antreprenoriala care isi propune sa adune fonduri pentru actiunile de impadurire realizate de organizatie. Pe www.shop.maimultverde.ro pot fi gasite atat produse promotionale ale organizatiei (tricouri, sacose, calendare), cat si produse oferite de parteneri (cosmetice organice, jucarii, hainute si produse de ingrijire pentru bebelusi, imbracaminte din bumbac organic si alte materiale naturale, produse hand made, produse de curatenie etc). Partenerii magazinului sunt Organic by Bedroom, Cosul cu jucarii, MioBio si Pifou, antrenorul Valentin Vasile, Chemical  Kemy si Ramona August, voluntare ale organizatiei, care au acceptat sa doneze intre 10 si 35% din valoarea produselor vandute Asociatiei MaiMultVerde.

Ideea magazinului online MaiMultVerde a aparut ca urmare a solicitarilor sustinatorilor care isi doreau produse personalizate, din materiale prietenoase cu mediul, iar prin achizitia lor sa sprijine proiectele desfasurate de organizatie. Produsele puse in vanzare sunt atat produse promotionale ale organizatiei, create special pentru sustinatori, cat si produse oferite de parteneri care doneaza intre 10 si 35% din valoarea produsului. Fondurile adunate din vanzarea produselor in magazinul online sunt directionate spre actiunile de impadurire desfasurate de Asociatia MaiMultVerde.

Astfel, primele produse puse in vanzare au fost tricouri din bumbac organic, tricouri personalizate cu mesajul ”Keep calm and plant trees”, cu MaiMultVerde sau Cicloteque, sacose de bumbac, bratari cu charm, felicitari din hartie reciclata si calendare pentru 2013. Aceste produse sunt realizate in serie mica, astfel incat consumul de resurse sa fie cat mai redus si sa nu ramana stocuri de produse nefolosite. Fiecare bratara vanduta inseamna un copacel plantat intr-o viitoare padure, astfel ca, pe langa obiectul in sine, persoana care a achizitionat bratara, face si o fapta buna.

Urmatorul pas a fost cooptarea unor parteneri ale caror produse respecta valorile de sustenabilitate ale Asociatiei MaiMultVerde. Practic, aceste produse trebuie sa fie realizate din materiale naturale sau ingrediente organice, de preferat, produse in Romania, in serie mica sau manual. Organic by Bedroom produce imbracaminte pentru femei si barbati din bumbac organic, lana si in doar la comanda. MioBio este distribuitor de cosmetice bio si prezent in magazinul MaiMultVerde cu brand-urile Weleda / Weleda Baby si Rampal Latour. Pifou este primul producator de hainute din bumbac organic pentru bebelusi din Romania. Cosul de jucarii ofera jucarii si piese de imbracaminte pentru bebelusi din materiale naturale. Iar voluntarele MaiMultVerde, Ramona August si Chemical Kemy realizeaza piese de imbracaminte confectionate din materiale reciclate si cutii de lemn pictate manual. Antrenorul si nutritionistul Valentin Vasile sustine stilul de viata sanatos prin punerea in vanzarein acest magazin online  a cartii ”Stil de viata, nu dieta!”.

Produsele care se gasesc in magazinul online MaiMultVerde se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, atat femeilor, cat si barbatilor, dar si viitoarelor mamici si copiilor de varste foarte mici. Produsele cosmetice si cele de curatenie sunt biodegradabile, netestate pe animale, fara parabeni, conservanti sau derivati din petrol, iar ingredientele lor sunt organice. Toate produsele pot fi achizitionate de pe www.shop.maimultverde.ro, iar livrarea lor in Bucuresti se face prin Tribul, serviciul de curierat pe bicicleta.

Preluare de pe site-ul www.nonguvernamental.org.

[sursa imaginii: aici]

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile