«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Oportunitate: program de fellowship pentru tineri lideri

Postata in: Stiri externe
Data: 2013-02-06

Lansat in anul 2001 de catre International Youth Foundation, YouthActionNet este un program care dezvolta, sprijina si celebreaza potentialul tinerilor de aduce o schimbare pozitiva in comunitatile in care traiesc. In fiecare an, 20 de tineri exceptionali, antreprenori sociali, care au deschis calea unor solutii la provocarile globale de actualitate, sunt selectati pentru a participa la programul YouthActionNet Laureate Global Fellowship, in urma unui proces de selectie extrem de competitiv.

Programul se adreseaza tuturor tinerilor cu varsta cuprinsa intre 18-29 ani impliniti la 1 octombrie 2013. Aplicantii trebuie sa fie (co-)fondatori ai unei organizatii sau ai unui proiect derulat de o organizatie, care sa fi condus la o schimbare sociala pozitiva. Perioada de inscriere se desfasoara incepand cu 1 februarie 2013 pana la data de 17 martie 2013. Finalistii vor beneficia de un program de formare timp de un an, program ce va cuprinde dezvoltarea de competente, acces la resurse si evenimente de networking, formare in domeniul advocacy, si vor fi invitati sa participe la un eveniment de socializare de o saptamana care va avea loc in luna octombrie 2013 in Brazilia.

Mai multe informatii despre criteriile de eligibilitate, cerintele pentru inscriere, precum si alte detalii de interes sunt disponibile pe site-ul YouthActionNet.

[sursa imaginii: aici]

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile