«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Conferinta internationala de cercetare pe tema intreprinderii sociale, editia a 4-a

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2013-02-13

Reteaua europeana de cercetare EMES, in parteneriat cu Centrul pentru Economie Sociala de la Scoala de Management HEC din cadrul Universitatii din Liège (Belgia), organizeaza intre 1-4 iulie 2013 Conferinta Internationala de Cercetare pe tema Intreprinderilor Sociale, editia a  4-a: "Daca nu pentru profit, atunci pentru ce? Si cum?".

Folosind o perspectiva globala si interdisciplinara, conferinta va aduce in discutie intreprinderea sociala si antreprenoriatul social printr-o diversitate crescanda de abordari care s-au dezvoltat in ultimele doua decade.

Pornind de la conceptele de intreprindere sociala si antreprenoriat social, evenimentul va reuni fluxuri de cercetare legate de  cel de-al treilea sector (sectorul non-profit, economia sociala, economia solidaritatii) si comunitati de cercetare axate pe teme emergente, cum ar fi inovarea sociala, evaluarea impactului social, organizatiile hibrid, franciza sociala si filantropia afacerii, printre altele.

Aflat la cea de-a 20-a aniversare, Centrul pentru Economie Sociala va gazdui conferinta la Scoala de Management HEC din cadrul Universitatii din Liège, intr-un oras cu o vechime de peste 1000 de ani, aflat chiar in centrul Europei.

Date importante

15 februarie 2013 - Termenul limita pentru trimiterea sumarului unei lucrari propuse si a propunerilor de paneluri
29 martie 2013 - Expedierea notificarilor privind acceptarea sau respingerea autorilor
26 aprilie 2013 - Inscrieri la taxe reduse
15 iunie 2013 - Termenul limita pentru trimiterea lucrarilor complete
20 iunie 2013 - Termenul limita pentru inscrieri

Mai multe informatii despre conferinta sunt disponibile aici.

Sursa: aici

[sursa imaginii: aici]

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile