«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Conferinta Interregionala "Antreprenoriat social: provocarea unei mari idei pentru a deveni de succes. Importanta formarii in intreprinderile sociale"

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2013-03-08

Compartimentul Implementare si Administrare Proiecte Finantate din Fonduri Europene Nerambursabile din cadrul Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, organizeaza in data de 20 martie 2013, Conferinta Interregionala "Antreprenoriat social: provocarea unei mari idei pentru a deveni de succes. Importanta formarii in intreprinderile sociale", in cadrul Proiectului "Mecanism pentru Intarirea Sinergiei  si Sustenabilitatii in randul Intreprinderilor" (Mechanism for Enhancement of Synergy and Sustainability among Enterprises - MESSE).

Agenda evenimentului este disponibila aici.

Confirmarile se pot trimite la adresa de email monica.teodorescu@mmuncii.ro, persoana de contact Monica Teodorescu.

Avand in vedere conditiile stricte de acces in Palatul Parlamentului este necesara desemnarea persoanei participante, intrarea se va face pe baza actului de identitate, iar inlocuirea ulterioara confirmarii de participare a persoanei desemnate nu este posibila din motive de securitate.

Articol preluat de pe site-ul www.StiriONG.ro.

[sursa imaginii: aici]

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile