«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Banca Europeana de Investitii: Turneul Inovarii Sociale

Postata in: Oportunitati
Data: 2013-03-12

Instituit de catre Banca Europeana de Investitii in 2012, Turneul Inovarii Sociale (Social Innovation Tournament) este initiativa cea mai importanta a programului social al acesteia. Turneul cauta sa promoveze ideile inovatoare si sa identifice sau sa recompenseze oportunitatile care promit beneficii sociale substantiale sau care demonstreaza ca sunt bune practici si au rezultate tangibile, masurabile.

Competitia vizeaza, de asemenea, crearea de valoare sociala in relatie cu lupta impotriva excluziunii, acoperand astfel proiecte ce apartin unei game vaste de domenii, de la educatie si servicii de sanatate la mediu natural sau urban, prin intermediul  de noi tehnologii, noi sisteme si noi procese. Imbunatatirile in aceste domenii sunt esentiale pentru succesul unei afaceri, inovarea sociala putand avea un impact social semnificativ. Odata cu introducerea unei categorii de Premiu Special in 2013, o atentie suplimentara va fi acordata mediului urban si natural.

Prima editie a Turneului Inovarii Sociale a fost organizata in anul 2012. Detalii despre aceasta editie sunt disponibile aici.

Cea de-a doua editie va avea loc in luna octombrie a acestui an la Budapesta, in Ungaria - tara unuia dintre castigatorii primei editii. Detalii privind regulamentul si datele cele mai important, criteriile de evaluare sau raspunsurile la cele mai frecvente intrebari sunt disponibile, in limba engleza, aici.

[sursa imaginii: aici]

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile