«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Apel pentru propuneri de proiecte de cercetare

Postata in: Oportunitati
Data: 2013-03-15

Economics Education and Research Consortium (EERC) a lansat de curand competitia sa de granturi pentru proiecte de cercetare, editia primavara 2013.

Sunt solicitate propuneri care sa se incadreze intr-unul din cele 5 domenii relevante vizavi de preocuparile curente legate de politici in Comunitatea Statelor Independente:

  • Enterprises and product markets
  • Labor markets and social policy
  • Macro financial markets and open economy
  • Public economics
  • International trade and regional integration

De asemenea, sunt incurajate propunerile de proiecte de cercetare care se gasesc la granita dintre economie si alte discipline precum stiintele politice, sociologia, demografia, geografia sau ecologia.

Cele mai bune echipe de cercetare vor fi invitate sa isi prezinte proiectele la atelierul de cercetare al EERC, ce va avea loc in luna iunie 2013. Vor fi acordate granturi de pana la 12 000 USD cercetatorilor individuali, dar si echipelor mici de cercetatori (max. 3 persoane), pentru o perioada de pana la 18 luni. Marimea grantului va depinde de numarul participantilor si de cerintele bugetare specifice ale proiectului.

Aplicatiile pot fi incarcate online la pagina web www.eerc.ru pana cel tarziu la data de 12 aprilie 2013, ora 24:00 (ora locala la Kiev).

Mai multe informatii privind apelul pentru propuneri de proiecte de cercetare sunt disponibile in limbile engleza si rusa. Informatii detaliate privind procedura de incarcare online a aplicatiilor sunt, de asemenea, disponibile in limbile engleza si rusa.

Competitia este finantata de Global Development Network (GDN). EERC este partenerul regional al GDN in tarile din Comunitatea Statelor Independente. Pentru mai multe informatii despre activitatile EERC puteti accesa pagina web www.eerc.ru.

[sursa imaginii: aici]

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile