«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Conferinta de lansare a Programului Fondul ONG - Mecanismul Financiar SEE in Romania

Postata in: Oportunitati
Data: 2013-03-28

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, impreuna cu Fundatia pentru Parteneriat si Centrul de Resurse pentru Comunitatile de Romi organizeaza in perioada 18-19 aprilie 2013, la Bucuresti, Conferinta de lansare in Romania a Fondului ONG, parte a Mecanismului Financiar al Spatiului Economic European 2009-2014.

La conferinta vor participa reprezentanti ai societatii civile din Romania, Norvegia si Islanda. Vor fi prezentate principalele directii de finantare ale Programului si activitatile pe care consortiul din Romania le va organiza in urmatoarea perioada in sprijinul organizatiilor aplicante. Va fi oferit un spatiu de informare si dezbatere care sa genereze idei de proiecte in parteneriat, tinand cont de domeniile vizate de program.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, consultati agenda evenimentului. Inscrierea se face prin intermediul formularului online, iar participarea la conferinta va fi confirmata prin e-mail.

Termenul limita pentru inscriere este 7 aprilie, iar participantii selectati vor fi anuntati cel tarziu in data de 9 aprilie. Locatia va fi comunicata ulterior.

Informatii suplimentare sunt disponibile aici.

Programul de finantare Fondul ONG este parte a schemei mai largi de finantare, granturile SEE si norvegiene 2009 – 2014, care isi propune sa reduca disparitatile economice si sociale in Europa si sa intareasca relatiile bilaterale dintre Romania si statele donatoare – Norvegia, Islanda si Liechtenstein. Aproximativ 30.000.000 Euro sunt pusi la dispozitia organizatiilor  neguvernamentale din Romania pentru proiecte in domenii prioritare legate de democratie, drepturile omului inclusiv cele ale minoritatilor, dezvoltare durabilă, combaterea discursului instigator la ura, buna guvernare si transparenta, servicii sociale si servicii de baza pentru grupurile vulnerabile, activitati ce vizeaza copiii si tinerii si nu numai.

Articol preluat de pe site-ul www.StiriONG.ro.

[sursa imaginii: aici]

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile