«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Targul de Paste al Afacerilor Sociale - Gifts from the Good. Un targ de cadouri ce fac bine

Postata in: Oportunitati
Data: 2013-03-28

Odata cu apropierea sarbatorilor Pascale se intensifica si cautarea pentru daruri graitoare si de suflet pentru cei din jurul nostru. Dincolo de semnificatia religioasa, aceasta perioada de dinainte de sarbatori a devenit un preambul al cautarii celor mai interesante cadouri pe care sa le oferiti celor dragi, apropiatilor, angajatilor sau clientilor.

De aceea, afacerile sociale din Romania s-au pregatit special pentru voi la prima editie a Targului de Paste al Afacerilor Sociale – “Gifts from the Good”. Veti intalni atat mestesugul si pasiunea unor oameni de valoare, cat si investitia sufleteasca pe care ei o aduc in comunitatile pe care le sprijina.

Puteti gasi atat cadouri interesante create de intreprinderi sociale cat si povestile celor care le stau in spate. Puteti comanda produse gata-facute sau puteti fi inovativi, creand ceva special pentru pentru organizatia voastra impreuna cu specialistii expozanti.

Cu participarea a mai mult de 12 intreprinderi sociale din intreaga tara, veti avea o paleta larga de cadouri si bunatati la dispozitie, de la cozonaci la cadouri si bijuterii hand-made, de la si patiserie gustoasa la produse din piele si decoratiuni.

Targul se desfasoara Vineri, 29.03, in intervalul 16:00-19:00, la HUB Bucharest (Bucuresti, zona Piata Unirii, str. Halelor, nr. 5, etaj 2).

Scopul targului este de a promova produsele si serviciile oferite de afaceri sociale catre un public ales. Vor participa reprezentati ai unor companii mari din Bucuresti, agentii de publicitate, organizatori de evenimente, reprezentati ai societatii civile si reprezentati ai mass-media.

Evenimentul este organizat de KCMC, intreprindere sociala dedicata imbunatatirii situatiei comunitatilor vulnerabile prin antreprenoriat social. Parteneri in cadrul acestei initative sunt: HUB Bucharest - partener si gazda a evenimentului, Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC) si Institutul de Economie Sociala (IES).

Proiectul este gandit sa sustina comunitatea de antreprenoriat social si participarea la “Gifts from the Good” nu presupune nicio taxa.  Pentru confirmari de participare, va invitam sa completati fomularul de la acest link: http://goo.gl/M1hqP.

Pentru intrebari sau orice alte detalii, va stam la dispozitie la datele de contact:
andrei.dinu@kcmc.ro | targ@kcmc.ro | 0726.305.949, Project Manager – “Gifts from the Good”.
 
Daca vrei sa pasesti intr-o lume speciala, unde un simplu cadou inseamna o sansa pentru mai bine oferita unei comunitati, te asteptam la Targul de Paste al Afacerilor Sociale - “Gifts from the Good”.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile