«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Economia sociala - sansa pentru comunitatile locale, solutie pentru mediul inconjurator - Invitatie seminar

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2013-04-10

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului Economia Sociala, o solutie pentru mediul inconjurator initiat si coordonat de Asociatia Salvati Dunarea si Delta in parteneriat cu S.C. Eco-Rom Ambalaje S.A.

Vineri, 12 aprilie 2013, ora 11.00, sunteti asteptati sa va alaturati autoritatilor locale, judetene si regionale, reprezentantilor organizatiilor neguvernamentale din regiunea Sud-Est si ai altor structuri asociative, patronatelor si agentilor economici la Seminarul de responsabilizare si implicare a comunitatilor locale privind incluziunea sociala, managementul deseurilor si economia sociala ce va avea loc la Hotel Delta, str. Isaccei nr. 2, Tulcea.

Seminarul pune in discutie subiecte importante si de actualitate pentru participanti, in calitatea lor de reprezentanti ai comunitatilor locale. Se vor dezbate necesitatea abordarii problematicii mediului si a managementului deseurilor in contextul legislatiei europene, dar si oportunitatile privind dezvoltarea de "afaceri sociale" in domeniul deseurilor prin implicarea si mobilizarea grupurilor vulnerabile.

Confirmati prezenta pana cel tarziu luni, 8 aprilie 2013, la telefon 0729 882 614 (persoana de contact Cosmina Dinu), email cosmina.dinu@salvatidelta.ro.

Sursa: www.stiriong.ro

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile