«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Au fost lansate inscrierile pentru ONGFest - Targul Economiei Sociale 2013!

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2013-04-24

ONGFest - Targul Economiei Sociale editia 2013 va avea loc intre 17-19 mai la Bucuresti - Parcul Tineretului (intrarea dinspre bd. Cantemir – Colegiul National Gheorghe Sincai). Locatia este disponibila pe Google Maps aici.

Inscrierile pentru expozanti se desfasoara in perioada 11 – 24 aprilie 2013. Inscrierile se realizeaza pe principiul primul venit - primul servit: odata cu completarea formularului de inscriere organizatiile isi pot alege cortul pe care vor sa il ocupe in timpul evenimentului.
Un expozant poate ocupa un singur cort. Nu este posibil ca un expozant sa ocupe doua sau mai multe corturi, chiar daca acesta completeaza doua sau mai multe formulare de inscriere.

Expozantii pot fi: Asociatii, fundatii, cooperative, case de ajutor reciproc (CAR-uri, CARP-uri), cu sediul in Romania, care sunt autonome (organizarea, conducerea si administrarea nu se afla sub influenta directa a unei autoritati publice) si sunt independente politic (organizarea, conducerea si administrarea nu se afla sub influenta unui partid politic).

Persoana de contact pentru informatii suplimentare: Iuliana Rada, telefon 021.310.01.77/81/82/83, email ongfest@fdsc.ro.

Eveniment organizat in cadrul proiectului "Prometeus - promovarea economiei sociale in Romania prin cercetare, educatie si formare profesionala la standarde europene" (ID 57676), implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile in parteneriat cu Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii, Universitatea Bucuresti - Facultatea de Sociologie, European Research Institute on Cooperative and Social Enterprises si Centrul Naţional de Pregatire în Statistica si cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in Oameni!

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile