«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Seminarul Actori cheie ai economiei sociale si rolul lor in dezvoltarea Regiunii Sud Muntenia

Postata in: Stiri IES
Data: 2013-04-22

Institutul de Economie Sociala din cadrul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile organizeaza joi, 25 aprilie, seminarul Actori cheie ai economiei sociale si rolul lor in dezvoltarea Regiunii Sud Muntenia, la Pitesti. Seminarul este gazduit de Biblioteca Judeteana "Dinicu Golescu" Arges (Str. Victoriei nr. 18).

Seminarul va oferi cadrul in care principalii actori interesati de acest domeniu vor putea interactiona si schimba opinii, vor identifica strategii de cooperare si vor dezbate propuneri de politici publice locale, regionale si nationale care sa favorizeze dezvoltarea economiei sociale in Regiunea Sud Muntenia.

Agenda preliminara a evenimentului este disponibila aici.

Inscrierea este posibila, in limita locurilor disponibile, pana la data de 23 aprilie 2013, ora 15:00, prin completarea formularului de inscriere disponibil aici.

Pentru participantii care locuiesc la peste 50 de km distanta de Pitesti, organizatorii vor acoperi cheltuielile aferente transportului, in regim de decont prin banca, post-eveniment.

Pentru detalii suplimentare va stau la dispoziţie Adrian Secal, coordonator IES (adrian.secal@fdsc.ro) si Iuliana Rada, asistent comunicare IES (iuliana.rada@fdsc.ro).

Acest eveniment este organizat in cadrul proiectului ”Prometeus – promovarea economiei sociale in Romania prin cercetare, educatie si formare profesionala la standarde europene” (ID 57676), implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile in parteneriat cu Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii, Universitatea Bucuresti - Facultatea de Sociologie, European Research Institute on Cooperative and Social Enterprises si Centrul Naţional de Pregatire in Statistica si cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in Oameni!


[sursa imaginii: aici]

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile