«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Au inceput inscrierile la primele cursuri de Manager in Responsabilitate Sociala!

Postata in: Actualitate in Romania
Data: 2013-04-30


Federatia Junior Chamber International Romania (JCI Romania), in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale si Asociatia „Institutul pentru Politici Sociale” anunta organizarea primelor cursuri de formare de manageri in responsabilitate sociala acreditate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC).
Definirea rolului pe care un manager de responsabilitate sociala ar trebui sa il aiba si formarea profesionala in acest domeniu reprezinta aspecte cheie pentru stimularea implicarii sociale a organizatiilor si promovarea initiativelor de responsabilitate sociala.
In acest sens, echipa proiectului ”Actionam responsabil! – Reteaua sociala RSC” a considerat necesara dezvoltarea standardului ocupational de manager de responsabilitate sociala di derularea unor cursuri de formare menite sa raspunda nevoilor de dezvoltare ale celor care activeaza in acest domeniu.
Cursul de Manager in Responsabilitate Sociala se adreseaza tuturor reprezentantilor partenerilor sociali (sindicate si patronate), camerelor de comert si industrie, asociatiilor de IMM-uri si comitetelor sectoriale interesati de dobandirea calitatii de multiplicator in domeniul responsabilitatii sociale.

Conditii de acces: Cursul se adreseaza absolventilor de studii superioare cu diploma in orice domeniu. Reprezentantii grupului tinta care au participat la workshop-urile realizate in cadrul proiectului „Actionam responsabil! – Reteaua sociala RSC” nu sunt eligibili pentru participarea cursul de Manager in Responsabilitate Sociala.

Mai multe detalii despre participare si formularele de inscriere se gasesc aici.

Pentru informatii suplimentare, va rugam accesati: www.actionamresponsabil.ro  

Contact presa: Alina Aura Gheorghe, alina.gheorghe@actionamresponsabil.ro, tel.: 0762.248.178

(Sursa StiriOng.ro)

 

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile