«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Targul Intreprinderilor Sociale de la Sat

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2013-05-08

Fundatia Soros organizeaza joi, 9 mai, intre orele 15:00 si 18:30, Targul Intreprinderilor Sociale de la Sat.

Evenimentul va avea loc la sediul Fundatiei, pe str. Caderea Bastiliei nr. 33, si va prezenta produsele realizate in cadrul intreprinderilor sociale din 11 sate din 7 judete.

Vor fi expuse spre vanzare produse realizate din lemn, metal, cosuri din nuiele, paine de casa, conserve de legume, produse de patiserie, cozonaci, stergare, icoane pe sticla, confectii textile, traiste si altele.

De asemenea, veti putea cunoaste oamenii care au pornit aceste intreprinderi sociale si sa aflati de la ei cum lucreaza, ce greutati au, ce bucurii si cum participa la dezvoltarea comunitatilor din care fac parte. 

Comunitatile reprezentate sunt: Scarisoara si Rosia Montana - judetul Alba, Dumbravita - judetul Brasov, Ciprian Porumbescu si Veresti - judetul Suceava, Trusesti - judetul Botosani, Luciu - judetul Buzau, Podenii Noi - judetul Prahova, Sarulesti, Dor Marunt si Dalga - judetul Calarasi.

In aceeasi zi, puteti urmari demonstratii de indemanare sau chiar sa participati la realizarea de cosuri din nuiele impletite, sculptura/modelare lemn, modelare tabla, impletit si crosetat. 

Mai multe detalii pe site-ul www.rures.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului

(sursa foto aici)

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile