«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Simpozionul cu tema "Filantropia - liturghia slujirii aproapelui"

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2013-05-09

 

 

Federatia Filantropia va organiza joi, 16 mai 2013, Simpozionul cu tema "Filantropia - liturghia slujirii aproapelui". Evenimentul se inscrie in seria momentelor Anului comemorativ al Parintelui Dumitru Staniloae si reuneste nume de referinta ale teologiei romanesti si practicieni ai lucrarii social-filantropice.

Evenimentul va debuta cu o Sesiune de comunicari si dezbateri tintind fundamentarea teologica a lucrarii filantropice, asa cum este reflectata în gandirea marelui teolog roman, Parintele Dumitru Staniloaie.

Manifestarea va continua apoi cu Targul de servicii sociale, în cadrul caruia cele 18 organizatii-membre ale Federatiei Filantropia îsi vor prezenta activitatea filantropica proprie, punand accent mai ales pe proiectele de succes care au potential de replicare de catre alte organizatii. Targul de servicii sociale constituie un prilej optim de cunoastere reciproca, de creare de legaturi pentru parteneriate si de schimb de informatii între organizatiile membre

Printre participantii la Simpozion, alaturi de reprezentantii organizatiilor-membre, se vor numara si reprezentanti ai sectoarelor social-filantropice ale eparhiilor Bisericii Ortodoxe Romane, ai organizatiilor societatii civile, reprezentanti ai autoritatilor publice relevante în domeniul asistentei sociale, precum si reprezentantii unor companii care au dezvoltat de-a lungul timpului proiecte de succes privind responsabilitatea sociala corporativa.

Pentru mai multe informatii va rugam accesati pagina evenimentului.

(sursa: federatia-filantropia.ro)

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile