«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

10.000 RON daruiti pentru o initiativa de antreprenoriat social

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2013-05-24Fundatia PACT
a organizat miercuri, 22 mai 2013, a doua editie a evenimentului Dar din Dar se face
La aceasta a doua editie, desfasurata la The Hub Bucharest, s-au strans datorita celor 70 de prieteni, sustinatori si parteneri, 10000 RON, bani care merg catre o noua initiativa de antreprenoriat social in cadrul viitorului apel de proiecte PACT pentru COMUNITATE.

In momentele de pauza ale licitatiei, beneficiari ai proiectelor au impartasit cu publicul experiente din cadrul proiectelor realizate: atelierele de olarit din Corabia si reabilitarea odailor fostilor oieri din tara Lovistei.

In cadrul primei runde a programului PACT pentru COMUNITATE (august 2012 – aprilie 2013), fundatia a sprijinit 11 proiecte comunitare in valoare de 110.000 RON: de la o noua croitorie in satul Barca din Dolj, pana la ateliere de olarit in Corabia, Olt; de la o centura cicloturistica amenajata in Ciocanesti Dambovita pana la ateliere de facut maturi traditionale in Urziceanca, Dambovita.

In urma acestui eveniment, in urmatoarea runda a programului PACT pentru COMUNITATE poate fi inclus inca un proiect in comunitatile rurale.

Pentru mai multe detalii despre comunitatile PACT si proiectele implementate, accesati site-ul Fundatiei Pact sau contul de facebook, wwww.facebook.com/FundatiaPACT.

(sursa: fundatiapact.ro)

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile