«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

IES acorda premii de excelenta in planuri de afaceri pentru intreprinderi sociale sustenabile

Postata in: Stiri IES
Data: 2013-05-31

 

 

Special pentru participantii din cadrul Scolii de antreprenoriat in economie sociala care au beneficiat de Componenta de formare si Componenta de consultanta din cadrul Scolii de antreprenoriat in economie sociala, IES lanseaza Componenta 4 - Excelenta in planuri de afaceri pentru intreprinderi sociale sustenabile!

IES vine in intampinarea nevoilor de dezvoltare ale organizatiilor economiei sociale, care doresc sa lanseze sau sa dezvolte intreprinderi sociale sau activitati economice cu scop social, cu un program de dezvoltare a intreprinderilor sociale sustinut de formatori si consultanti  in domeniu  instruiti in cadrul prestigiosului institut EURICSE (European Research Institute for Cooperatives and Social Entreprises) din Italia.

Prezenta componenta este ultima etapa din cadrul Scolii de antreprenoriat in economie sociala derulata in cadrul proiectului ”Prometeus – promovarea economiei sociale in România prin cercetare, educatie şi formare profesionala la standarde europene” (ID 57676), implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile in parteneriat cu Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii, Universitatea Bucuresti - Facultatea de Sociologie, European Research Institute on Cooperative and Social Enterprises si Centrul National de Pregatire in Statistica si cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in Oameni!.

Scoala de antreprenoriat in economie sociala


Scopul Componentei 4 - Excelenta in planuri de afaceri pentru intreprinderi sociale sustenabile este premierea planurilor de afaceri dezvoltate in cadrul scolii care permit sustinerea infiintarii si dezvoltarii intreprinderilor sociale, prin:

  • Comercializarea de produse si/sau prestarea de servicii cu continuitate  pentru a rezolva nevoi sociale, economice ale unui grup de persoane/comunitati etc;
  • Dezvoltarea de activitati generatoare de venit care mentin sustinerea de locuri de munca sau programe sociale.

 

Perioada de derulare a competitiei de idei de afaceri

  • Termenul de depunere a aplicatiilor: 17 iunie 2013;
  • Propunerile vor fi trimise in format electronic la adresa silvia.misu@fdsc.ro. Toti participantii vor primi mesaj electronic de confirmare a receptiei propunerii. Aplicatiile incomplete sau primite dupa termenul limita nu vor fi luate in considerare.


Candidati eligibili

  • Participanti din cadrul Scolii de antreprenoriat in economie sociala care au beneficiat de Componenta de formare si Componenta de consultanta din cadrul Scolii de antreprenoriat in economie sociala;
  • Candidatii trebuie sa fie angajati cu contract de munca sau sa faca parte din consiliul director in organizatia pentru care a fost dezvoltat planul de afaceri.


Premii

Premiile se vor acorda in ordinea punctajului primit, pentru planurile de afaceri, cu un punctaj minim de 70 de puncte.

Regulamentul oficial poate fi descarcat de aici.

Persoana de contact pentru informatii suplimentare: Silvia Misu, training manager Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, silvia.misu@fdsc.ro, 021.310.01.77/81/82/83.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile