«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

IES a organizat pe 30 mai Dezbaterea pe tema economiei sociale cu Institutul EURICSE

Postata in: Stiri IES
Data: 2013-06-07

 

 

Institutul de Economie Sociala a organizat joi, 30 mai dezbaterea pe tema economiei sociale cu Institutul EURICSE (European Research Institute on Cooperative and Social Enterprises).

Dezbaterea a contribuit la fundamentarea unui document de evaluare independenta a economiei sociale in Romania, inclusiv finantarea initiativelor de economie sociala, care va fi redactat de catre EURICSE si publicat in urmatoarele doua luni atat in Romania cat si la nivel european.  Printre reprezentantii EURICSE s-a numarat si Giulia Galera, cercetator si expert.

Inregistrarile discutiilor purtate in timpul dezbaterii pot fi vizionate la urmatoarele link-uri:


EURICSE este un reputat centru de cercetare in domeniul intreprinderilor sociale si cooperative, consultat de numeroase institutii internationale printre care si Comisia Europeana. Recent EURICSE a elaborat pentru Comisia Europeana „Ghidul economiei si antreprenoriatului social” publicat de Comisie in seria Social Europe - detalii aici.

Evenimentul a fost organizat in cadrul proiectului ”Prometeus – promovarea economiei sociale in Romania prin cercetare, educatie si formare profesionala la standarde europene” (ID 57676), implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile in parteneriat cu Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii, Universitatea Bucuresti - Facultatea de Sociologie, European Research Institute on Cooperative and Social Enterprises si Centrul Naţional de Pregatire in Statistica si cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in Oameni!


 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile