«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Lansarea cartii "O cronologie a Caselor de Ajutor Reciproc", autor Cristian Florin Bota

Postata in: Evenimente sector (Ro)
Data: 2013-06-18

 

 

 

Ieri a avut loc la Biblioteca Academiei Romane din Bucuresti lansarea cartii "O cronologie a Caselor de Ajutor Reciproc", prima de acest gen publicata in Romania de catre Cristian Florin Bota, director al CAR Teius. Cartea a aparut din credinta autorului in necesitatea acestui tip de organizatii, parte a economiei sociale.

„Comunitatile mici au nevoie de acest gen de institutii financiare apropiate lor in conditiile in care institutiile bancare inca lasa un segment lag al populatiei nefinantat si nu au nici dorinta de a avea de a face cu familiile cu venituri medii si mici, si camatarii continua sa prospere. ... este esential sa fie redescoperit si potentat samburele a ceea ce sprijina si mobilizeaza o comunitate, mai ales in momentele dificile din punct de vedere economic: intrajutorarea” spune autorul in aceasta minunata lucrare aparuta in conditii grafice excelente si disponibila de astazi in cateva exemplare in biblioteca Institutului de Economie Sociala.

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile