«  Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  »

Astazi IES organizeaza Seminarul "Economia sociala si serviciile sociale in Romania"

Postata in: Stiri IES
Data: 2013-07-03

 

 

La sediul Institutului de Economie Sociala din cadrul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile are loc astazi Seminarul "Economia sociala si serviciile sociale in Romania".

Cu prilejul acestui seminar vor fi facute publice rezultatele unei cercetari complexe asupra rolului economiei sociale in furnizarea serviciilor sociale, al furnizorilor privati care apartin acestui sector - asociatii, fundatii si organizatii religioase sau afiliate cultelor.

Cercetarea a inclus printre altele:

  • analiza datelor oficiale si estimate ale principalilor indicatori economici;
  • primele anchete de teren pe esantioane reprezentative la nivel national ale organizatiilor care sunt acreditate ca furnizori de servicii sociale, inclusiv cele afiliate unor culte religioase;
  • focus-grupuri cu actorii economiei sociale din acest sector,  interviuri cu actori cheie din domeniu si studii de caz ale unor organizatii reprezentative in domeniu.


Agenda seminarului este disponibila aici.

Eveniment organizat in cadrul proiectului "Prometeus – promovarea economiei sociale in Romania prin cercetare, educatie si formare profesionala la standarde europene" (ID 57676), implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile in parteneriat cu Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii, Universitatea Bucuresti - Facultatea de Sociologie, European Research Institute on Cooperative and Social Enterprises si Centrul Naţional de Pregatire in Statistica si cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investește in Oameni!

 

ANUNTURI / STIRI ORGANIZATIE
Evenimente Stiri Resurse Cercetari
toate stirile
Evenimente Angajari Training
toate anunturile